"Prostia" dragostei. - Uba, George (Pantelimon, România Viata si Sanatate, 2016)
Desi nu te astepti, pregateste-te de o surpriza. Maniera in care dragostea cere sa acoperi in mod total, prin iertare, greselile partenerului e absurda. E o prostie. Se pare insa ca acest tip de prostie a dragostei este singura sansa de a salva o relatie maritala afectata de virusul iubirii incomplete. Se pare ca este unica forta care poate reabilita un cuplu plecat spre disolutie. Haideti sa vorbim despre aceasta prostie a dragostei care salveaza.
Keywords: Dragoste - Relatii in familie - Sot - Sotie