Cum sa ne crestem baietii: De ce sunt baietii diferiti si cum sa-i ajutam sa devina barbati fericiti si echilibrati. - Biddulph, Steve; Biddulph, Steve; Stanish, Paul (Bucuresti, România Humanitas, 2015)
Sa cresti un baiat fericit, iubitor si responsabil in zilele noastre nu-i lucru usor. Steve Biddulph trece in revista toate provocarile care apar inca de la nasterea copilului - primii pasi, prietenii, scoala, temele, sportul, Internetul, sexul, violenta, tentatia drogurilor si a alcoolului - si ofera solutiile potrivite nu doar pentru cuplurile de parinti, ci si pentru mamele si tatii singuri. Scrisa cu caldura si umor si intemeiata pe deceniile de experienta a autorului ca psiholog si tata de familie, cartea ii invata pe parinti cum sa le ofere copiilor indrumarea de care au nevoie pentru a reusi in viata.
Keywords: Boys - Baieti; Child development - Dezvoltarea copilului; Teenage boys - Baiat adolescent; Parent and child - Parinte si copil; Child rearing - Cresterea copilului; Boys - Psychology - Baieti - Psihologie; Parents - Parinti